Hlavní obsah

Další trailer předznamenává novou řadu Hry o trůny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný seriál společnosti HBO Hra o trůny se vrátí 16. července se sedmou řadou. Na světě je i nový trailer.

BEZ KOMENTÁŘE: Upoutávka na sedmou sérii Hry o trůnyVideo: HBO

 
Článek

V traileru figuruje trio Jon Snow (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) a Cersei Lannister (Lena Headey). Výraznou roli tu hraje i hudební doprovod, konkrétně skladba Sit Down od anglické skupiny James, která byla populární hlavně v osmdesátých a devadesátých letech. Sit Down patřila spolu s písničkami Come Home nebo She's a Star k jejich nejznámějším počinům. V roce 2001 se James rozpadli, ale v současnosti opět koncertují.

Seriál Hra o trůny trhal rekordy ve sledovanosti a obdržel dohromady 240 různých ocenění pro herce, režiséry či scenáristy včetně Zlatých glóbů a Emmy. Tvůrci oznámili, že skončí osmou řadou, ale spekuluje se, že na ni naváže nový projekt, zřejmě příběh dějově předcházející seriálu.

Programový ředitel HBO Casey Bloys loni řekl, že hovořil s autorem Georgem R. R. Martinem o různých nápadech, jak by šlo navázat na úspěšnou sérii.

Reklama

Výběr článků

Načítám