Hlavní obsah

Chinaski pracovali na turné se Simonem Sidim

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chinaski vyrazí 28. září na koncertní šňůru k novému albu Není na co čekat. V rámci hledání nápadité prezentace a nových pódiových možností již nyní slibují divákům na chystaných šesti zastávkách neobyčejný zážitek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Chinaski ve studiu Sono, zleva Štěpán Škoch, Michal Malátný, František Táborský, Otakar Petřina ml. a Ondřej Škoch.

Článek

Na produkci koncertů spolupracují totiž s Britem Simonem Sidim, který se v minulosti podílel na podobě vystoupení Depeche Mode, Rogera Waterse, Annie Lennoxové nebo pěti ročníků vyhledávací soutěže American Idol.

Čeští fanoušci by se tak měli dočkat mnoha vizuálních novot. Netradičně pojaté bude i pódium, které počítá s účastí některých návštěvníků koncertu přímo v jeho středu. Kapela se se Sidim setkala letos na jaře při svém zámořském turné. Zpěvák a kytarista Michal Malátný na to vzpomíná:

„Kluci z kapely byli na koncertě Pink a její show je nadchla. Bubeník Ota Petřina ještě ten večer sedl k počítači a mailem kontaktoval její tým. Kvůli jeho časovému vytížení byl odmítnut, ale dostal cenný kontakt na uměleckého producenta Simona Sidiho. No, a ten spolupráci přijal. Oslovili jsme samozřejmě i jiné zahraniční produkce, ale se Simonem to zafungovalo i lidsky. Po několika mailech jsme se s ním v L. A. sešli a on nám ukázal kompletně připravený návrh pódia, světel a projekcí. Po dvouhodinovém rozhovoru bylo jasné, že spolupráce bude nevšedním zážitkem pro obě strany."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám