Hlavní obsah

Česká skupina The Snuff nahrává v Nashvillu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská kapela The Snuff, která je na scéně osm let a vydala jedno album, připravuje novou EP desku v Nashvillu ve Spojených státech. Pracuje tam s producentem Stevem Thompsonem, který už dělal s takovými hvězdami, jako jsou Madonna, Guns N’Roses nebo Korn, a má za svou práci několik Cen Grammy. Novinka by měla vyjít na začátku příštího roku.

Foto: archív kapely

The Snuff s producentem Stevem Thompsonem

Článek

„Máme nového manažera Douga Goldsteina, který v minulosti spolupracoval s kapelou Guns N’Roses. Jsme s ním neustále v kontaktu, párkrát nás také přijel navštívit a připravili jsme další plán. Než vyjedeme na turné, chceme nahrát nový, aktuální a pořádný studiový materiál, který všem urve hlavy. Doug nám následně představil kamaráda Steva Thompsona, se kterým jsme si povyprávěli o svých vizích a nakonec jsme se domluvili na spolupráci,“ řekl zpěvák The Snuff Marek Kučera.

Dodal, že momentálně existuje pět nových písniček na chystané minialbum a kapela je jejich demoverzemi nadšená. Zatím nechce uvádět přesné vydání nového materiálu, ale dá se očekávat, že to bude na začátku příštího roku.

Můžeme se prý těšit na úplně něco nového s osobitým zvukem a naprosto odlišného od předchozí tvorby. „Myslím si, že tím hodně lidí šokujeme,“ dodal Kučera.

Reklama

Výběr článků

Načítám