Hlavní obsah

Céline Dionová vystoupí v květnu v Praze

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská zpěvačka Céline Dionová se rozhodla prodloužit své aktuální Courage World Tour o několik evropských koncertů. První z třiatřiceti evropských zastávek se odehraje 21. května 2020 v O2 areně v Praze, kam se vrátí po dvanácti letech. Aktuální světové turné se koná u příležitosti vydání nového alba Courage, které vyjde 15. listopadu.

Foto: Sony Music

Celine Dionová vydá brzy novou desku.

Článek

Pražský koncert nabídne jak nejznámější skladby, tak i nové písně z chystaného alba. Prodej vstupenek na koncert bude zahájen 4. října 2019.

Céline Marie Claudette Dionová se na hudební scéně pohybuje od roku 1980 a dosud vydala 26 studiových alb, 19 kompilací a sedm živých nahrávek. Zpívá v angličtině i francouzštině. Její zatím poslední album je Encore un soir, vydala ho v srpnu 2016.

Na kontě má hity My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I’m Your Angel či A New Day Has Come. Získala více než dvě stovky cen, včetně pěti Grammy. V roce 2016 jí udělili Billboard Icon Award za celoživotní dílo.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám