Hlavní obsah

Brad Pitt v tanku porazí nacisty, Eastwoodův Americký sniper loví teroristy

Novinky, Stanislav Dvořák

Akční film Americký sniper režiséra Clinta Eastwooda půjde do amerických kin příští leden. Datum české premiéry ještě nemá, podobně jako válečný snímek s Bradem Pittem Fury.

Foto: Columbia Pictures

Brad Pitt ve válečném snímku Fury

Článek

Americký sniper se točí kolem člena jednotky Navy SEAL, kterého hraje aktuálně velmi populární Bradley Cooper. Ten se proslavil v úspěšných hollywoodských snímcích, převážně komediích, jako Až tak moc tě nežere, Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku a v poslední době v Terapii láskou.

Scénář má být inspirován životem Christophera Kylea, který se stal legendou v Navy SEAL, protože měl oficiálně na kontě 160 potvrzených mrtvých nepřátel a údajně ještě 250 nepotvrzených. Je brutální ironií, že tento muž v roce 2013 nezemřel v boji rukou nepřítele, byl při bizarní události zabit svým kolegou z armády, který trpěl psychickými problémy.

Foto: Columbia Pictures

Brad Pitt (z filmu Fury)

Foto: Columbia Pictures

Z filmu Fury

Před Americkým sniperem bude mít premiéru další film plný akce, Fury s Bradem Pittem v hlavní roli, který sleduje pětičlennou posádku amerického tanku v roce 1945 během pádu nacistického Německa.

V hlavních rolích uvidíme také Logana Lermana, Shiu LaBeoufa, Jona Bernthala, Scotta Eastwooda, Jasona Isaacse, Michaela Peñu, Jima Parracka, Brada Williama Henka, Marka Badhama a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám