Hlavní obsah

Blues Alive hledá nové talenty na listopadový festival

Stanislav Dvořák, Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní festival Blues Alive vyhlásil soutěž pro nové talenty. Mohou se hlásit do konce května. Festival se koná v listopadu v Šumperku.

Foto: Liver Music

Blues Alive navštívil i bluesman Joe Louis Walker.

Článek

„Soutěž je určena všem neprofesionálním kapelám či hudebníkům bez ohledu na zemi původu. Hlavním lákadlem pro vítěze je možnost vystoupení na festivalu Blues Alive, který se koná každoročně v listopadu,” uvedli pořadatelé.

Sedm postupujících a dva náhradníci se naživo představí na finálovém večeru 11. září 2021 ve velkém sále Domu kultury v Šumperku. „Pak už je vše na kapelách, jak se budou prezentovat před odbornou mezinárodní porotou sestavenou z publicistů, hudebníků a před diváky,” uvedl předseda mezinárodní poroty a dramaturg festivalu Blues Alive Ondřej Bezr.

Dva vítězové vystoupí na Bues Alive 2021 v listopadu. Šanci podívat se na festival získá rovněž ten, kdo dostane nejvíce hlasů od publika.

RECENZE: Tohle blues není pro starý. Dvě holky, hravost a vymazlené vokály

Kultura

„Místa a časy vystoupení vítězů na Blues Alive 2021 budou záležet na možnostech daných epidemiologickými okolnostmi a z nich vyplývající podobě letošního ročníku festivalu,” dodal Bezr.

Skupiny se mohou hlásit na mail horakova@dksumperk.cz do 31. května.    Přihláška musí obsahovat název kapely, jmenovité a nástrojové obsazení, technické požadavky kapely, webovou adresu, aktuální fotografii v tiskové kvalitě, stručnou biografii kapely a dva spolehlivé telefonické a e-mailové kontakty. Více na  www.bluesalive.cz.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám