Hlavní obsah

Billie Eilish vydala píseň pro novou bondovku

Novinky, Stanislav Dvořák

Americká zpěvačka Billie Eilish zveřejnila píseň No Time to Die, která už brzy zazní ve stejnojmenné bondovce.

Foto: Lucie Levá

Billie Eilish si koncert užila.

Článek

Skladba No Time to Die se snaží zapadnout do bondovského stylu balad s orchestrálním pozadím. Na internetu už má téměř 3 miliony zhlédnutí. Billie Eilish na ní pracovala s bratrem Finneasem O'Connellem. Naživo ji zazpívá příští úterý na udílení cen Brit Awards.

Zpěvačka nedávno ovládla hlavní kategorie cen Grammy, dostala ceny za nejlepší album roku, nejlepší píseň, nejlepší nahrávku i objev roku nebo popové vokální album.

Hudba k novému dílu série o agentu Jamesi Bondovi měla zajímavý vývoj. Teprve v lednu 2020, tedy na poslední chvíli, producenti oznámili, že vyměnili autora hudby. Novým autorem se stal Hans Zimmer.

Vila, kde Ian Fleming psal bondovky, je na prodej

Jak bydlí VIP

Skladatel Dan Romer, který na filmové hudbě pracoval, skončil kvůli „rozdílům v tvůrčím přístupu“, uvedl na svém serveru magazín Variety.

Film No Time to Die je poslední z příběhů o Jamesi Bondovi, kde si zahrál hlavní roli Daniel Craig. Snímek se natáčel v Itálii, v Anglii či v Norsku. Vedle Daniela Craiga uvidíme také Ralpha Fiennese (M), Naomie Harrisovou (Moneypenny) a Bena Whishawa (Q). Bondova protivníka si střihl slavný Rami Malek. Ten na sebe upozornil již televizním seriálem Mr. Robot a k největší slávě mu dopomohla role zpěváka Freddieho Mercuryho ve snímku Bohemian Rhapsody.

Nová bonodovka vstoupí do kin v dubnu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Anketa

Oznámkujte píseň z bondovky No Time to Die:
1
64,1 %
2
1,3 %
3
5,1 %
4
15,4 %
5
14,1 %
Celkem hlasovalo 78 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám