Hlavní obsah

Aneta Langerová vyjede na turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězka první série soutěže Česko hledá SuperStar Aneta Langerová vyrazí na své první samostatné turné. Zahajující koncert odehraje s novou skupinou 12. března ve Zlíně a skončí 8. dubna v pražské Lucerně.

Článek

"Diváci se mohou těšit na novou kapelu i nové aranže skladeb. Jsou předělané tak, aby byly živější než na CD. Budeme se snažit vytvořit přátelské prostředí," říká Langerová.

Ve své doprovodné skupině uvítala kytaristy Maťo Mišíka, který spolupracoval s Tata Bojs, a A. M. Almela, baskytaristu Marka Zeleného, jenž doprovázel Lenku Dusilovou, a bubeníka Jana Jaška. Během celého turné jí bude předskakovat kapela Folk3mail.

"Budu hrát písničky z desky, nebudu se vracet ke skladbám, které jsem zpívala v SuperStar," říká Langerová. "Máme připraveny ještě dva bonusy, coververze písní od skupiny Garbage a Alanis Morissette."

Program turné Anety Langerové
12. 3.Zlín
14. 3.Opava
16. 3.Olomouc
21. a 22. 3.Brno
23. 3.Třebíč
29. 3.Plzeň
31. 3.Pardubice
1. 4.Ústí nad labem
6. 4.Liberec
8. 4.Praha.

Na podzim nová deska

Po skončení turné se chce věnovat škole. Pokud prý ale bude unavená, odjede na pár dnů na hory za odpočinkem.

"V létě budeme hrát na festivalech. Několik je jich už domluvených, strašně se na ně těším, protože to jsou akce, na kterých jsem chtěla vždycky zpívat," tvrdí.

"Na podzim už se budu soustředit na své nové album. Domluvili jsme se s vydavatelskou firmou Sony BMG, že na mě nebude tlačit. Připravím v klidu písničky a je jedno, jestli deska vyjde ještě letos nebo na začátku příštího roku," uzavřela Langerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám