Hlavní obsah

Aneta Langerová, sedmá do party

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lucerna Music Bar přidal sedmé jméno do série eKoncertů. Ve čtvrtek 28. května se v pražském klubu představí zpěvačka Aneta Langerová. Do klubu bude vpuštěn limitovaný počet návštěvníků, pro ostatní diváky bude koncert streamován prostřednictvím online kanálů zpěvačky a Lucerna Music Baru.

Foto: Milan Malíček

Anetě Langerové se po koncertování stýská.

Článek

„Živá hudba mi chybí. Můžu si doma sice zpívat a hrát, kdykoli se mi zachce, což také dělám, ale bez diváků to není ono. Věřím, že tato doba brzy přejde a zase se budeme scházet na živých koncertech a zažívat společně jejich atmosféru, která je nenahraditelná. Než se tak stane, rádi bychom vás potěšili eKoncertem,“ řekla ke svému vystoupení Langerová.

Fanoušci, kteří si zakoupí dobrovolnou live stream vstupenku, se připojí pomocí videotechnologie online do klubu a budou zobrazeni na LED obrazovkách.

Aneta Langerová se před několika měsíci pustila do spolupráce se slovenskou kapelou Korben Dallas. Nahráli společně minialbum a chtěli vyrazit na turné, z něhož ale kvůli koronavirové pandemii sešlo.

Zpěvačka momentálně pracuje na písničkách pro svou novou desku. Termín jejího vydání ani dokončení zatím není známý.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám