Hlavní obsah

Android Asteroid, Monkey Business i Bugg v Lucerna Music Baru

Novinky, Stanislav Dvořák

Už 1. prosince se v Lucerna Music Baru zastaví britský zpěvák Jake Bugg a 16. prosince proběhne předvánoční párty české funky legendy Monkey Business. Nadějná česká skupina Android Asteroid se tam představí 18. prosince.

Foto: Android Asteroid

Android Asteroid ve studiu

Článek

Android Asteroid vystoupí 18. prosince v Lucerna Music Baru se speciálními hosty DJ Vadimem a Yarah Bravo, se kterými natáčeli v Red Bull Studios v Londýně. Navíc o cestě legendárními studii Abbey Road a Red Bull Studios natočili dokument, který se bude promítat 3. prosince v Bio Oko.

Android Asteroid je partička kolem bubeníka Tomáše Konůpky a vokalisty Jana Pospíšila (Navigators), kterou tvoří i Lukáš Martínek, Miloš Dvořáček, Vilém Béreš (Toxique), Jan Steinsdorfer, Marek Minárik a Annamaria d’Almeida. Pustili se do hudby ovlivněné acid-jazzem, soulem, rapem a elektronikou.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Monkey Business si vystoupení užili. Na snímku frontman skupiny Matěj Ruppert, v pozadí Tonya Graves.

Skupina Monkey Business chystá předvánoční párty s originálními kostýmy a spoustou hostů. Zatím jsou potvrzeni Richard Krajčo a Tomáš Hájíček.

Kytarovou hudbu inspirovanou písničkáři 60. let přiveze mladý Jake Bugg, zatím vycházející hvězda, která vydala debutové album teprve v roce 2012 a letos přidala desku Shangri La.

Foto: Universal Music

Jake Bugg přijede 1. prosince do Prahy.

Bugg předskakoval The Stone Roses, Noelu Gallagherovi nebo Snow Patrol. S akustickou kytarou a chytlavými písničkami o dospívání si rychle získal fandy i kritiky.

Reklama

Výběr článků

Načítám