Hlavní obsah

Anastacia se podrobila operaci prsu

Novinky, Alex Švamberk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přední představitelka soudobé kombinace soulu a r´n´b, hlasově dobře disponovaná americká zpěvačka Anastacia, prodělala 10. února operaci prsu, ve kterém jí našli rakovinný nádor.

Foto: Luboš Sušila - www.trails.cz

Cyklisté mohou na Valašsku zahájit sezónu projížďkami s průvodcem po horách i v údolích.

Článek

Sedmihodinovou operaci označili lékaři za úspěšnou: "Prognóza je dobrá stejně jako její nálada, která jí pomáhá zotavovat se," uvedli lékaři, a to i přesto, že podle jejich slov byla situace velmi vážná: "Vzhledem k tomu, že šlo velmi rychle bující nádor, za měsíc by byla už akutně ohrožena na životě vážně," uvedli lékaři.

Po dvou dnech v nemocnici byla zpěvačka převezla do domácího ošetřování, kde se o ní stará ošetřovatelka. V následujících týdnech ji čeká ozařování.

"Moje vůle, má víra i moje tělo dostaly výzvu," uvedla po operaci zpěvačka. "Ale moje srdce je silné a moje odhodlání bojovat se nikdy nezlomilo."

Současně ocenila význam prevence: "Jestli je něco, v čem jsem se poučila, tok v tom jít co nejdříve na mamograf. I když vyšetření na něm není hrazeno z pojištění, nechoďte na drahou večeři, vzdejte se páru bot a nechte si udělat mamogram."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám