Hlavní obsah

Alicia. Královna R&B zavítá do Prahy 25. června

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka, hudebnice a skladatelka Alicia Keys, která se může chlubit patnácti cenami Grammy, oznámila koncert v pražské O2 areně na 25. června a vydání nového studiového alba Alicia na 20. března.

Foto: Právo-Petr Horník

Alicia Keys

Článek

Své sólové debutové album Songs in A Minor vydala zpěvačka v roce 2001 a byl to hned úspěch. Kritika desku vyzdvihovala, skvěle se prodávala a Alicia si odnesla pět cen Grammy. I druhé album The Diary of Alicia Keys (2003) udrželo kvalitu s hity jak  You Don't Know My Name, If I Ain't Got You a Diary.

Ikonický dům, jenž byl předobrazem pro domov filmového Iron Mana, koupila zpěvačka Alicia Keys

Jak bydlí VIP

Následovala deska As I Am (2007) s velkým hitem No One a také spolupráce s Jackem Whitem na písničce Another Way to Die do bondovky Quantum of Solace. Později vydala alba jako The Element of Freedom (2009) a The Girl on Fire (2012), za něž sbírala další Grammy. Dosud poslední je deska Here (2016).

Foto: Live Nation

Alicia Keys

Občas se Alicia projevuje i jako herečka, např. ve filmech Sejmi eso či Holka na hlídání, ale její hudební talent jasně dominuje. Jako filantropka je spoluzakládající členkou organizace Keep a Child Alive, kterou zároveň reprezentuje jako její světová ambasadorka.

Vstupenky a VIP balíčky budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 27. 1. 2020 v cenách 1790 - 2390 korun.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám