Hlavní obsah

Adele jen vydá desku. Turné neplánuje

Právo, Jaroslav Špulák

V minulých dnech oznámil americký magazín Billboard, že nové album britské zpěvačky Adele se bude jmenovat 25 a vyjde v listopadu. Tím ale, zdá se, aktivity Adele končí. Na turné například nehodlá vůbec vyrazit a nepřijala ani jiné zajímavé nabídky.

Foto: ČTK

Adele má své priority jasně dané.

Článek

V posledních dnech, tedy od okamžiku, kdy se informace o emisi desky roznesla po světě, dostaly ona a její management řadu nabídek ke koncertům. Adele je ale odmítá akceptovat, i když prý jsou některé doprovázeny nabídkami na opravdu vysoké honoráře. Maminka dvouletého Angela se však rozhodla zůstat se synem.

Nepřesvědčil ji tedy ani milión dolarů za vystoupení v Las Vegas, který jí nabídli z kasina Caesars Palace za jednu noc zpívání. Tuto nabídku překonali v The Venetian, kde jedno večerní vystoupení Adele vyčíslili na honorář 1 368 000 dolarů. Obě zmíněné nabídky jsou ale za pravidelné koncerty, které v Las Vegas už odehráli například Elton John, Celine Dion nebo Britney Spears. Pro Adele jsou nyní nepřijatelné, rodina má přednost.

„Její turné chce dělat každý promotér, ale nedaří se ani jednomu navzdory desetimiliónovým nabídkám, které dávají. Je to jedna ze situací, kdy to není o penězích. Album vyjde v listopadu, ale co se týká turné, nejsou žádné plány,“ citují britské noviny Sunday People zdroj z okolí zpěvačky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám