Hlavní obsah

Adéla Krejdlová natočila svůj první klip ve slévárnách a klubu

Právo, jaš, kul

Osmnáctiletá popová zpěvačka Adéla Krejdlová vydala svůj první videoklip. Natočen byl k její písničce Hra. Klip byl realizován v prostorech čáslavských sléváren a tamním hudebním klubu. Jednu z hlavních rolí ve videoklipu ztvárnila Česká Miss 2019 Denisa Spergerová nebo populární zpěvák Petr Borkovec.

Adéla Krejdlová ve svém prvním klipu.Video: archiv umělkyně

 
Článek

Hudbu k písni napsal producent Karel Peterka, jenž na hudební scéně působí jako Karelll, je také autorem textu písně. O videoklip se postarala dvojice Dominik Jirovský a Jan Miškela.

Prostředí slévárny nabídlo zajímavou atmosféru, proto bylo použito na pořízení záběrů pro velkou část videoklipu. Zbylá část natáčení se potom odehrála v jednom z čáslavských klubů.

Foto: Dominik Jirovský

Adéla Krejdlová je na začátku své kariéry.

Adéla Krejdlová vystupuje ve videoklipu zprvu jako mladá a nevybouřená dívka, která ve večerních hodinách hledá společně s Denisou Spergerovou zábavu a povyražení. Když ale v jednom klubu narazí na zpěváka Petra Borkovce s kytarou, zjistí, že zpěv a muzika je přesně to, co ji naplňuje. Na pódiu ho vystřídá a zazpívá svou debutovou píseň Hra.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám