Hlavní obsah

Zárubová z ČT bude moderovat zprávy na Primě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prima TV připravuje pro letošní podzim změny ve Zpravodajském deníku. Moderátorkou pořadu bude Světlana Zárubová, která dosud pracovala pro Českou televizi.

Článek

"Změn bude více, televizní diváci se mohou těšit na nový vizuál naší zpravodajské relace i na nový moderátorský tým. Momentálně se celá koncepce dolaďuje a finalizuje. Jednou z nových posil Zpravodajského deníku bude Světlana Zárubová, která začne hlavní zpravodajskou relaci uvádět od října letošního roku," říká šéfredaktor zpravodajství Prima TV Jiří Závozda.

"Nabídka Prima TV mě velmi potěšila a ráda jsem ji přijala. Po devíti velmi příjemných letech ve veřejnoprávní televizi jsem zvědavá na komerční prostředí. Zároveň jdu ale tak trochu mezi své známé, protože některé kolegy ze zpravodajství televize Prima znám z doby, kdy jsem pracovala jako reportérka a těším se na ně," dodává Světlana Zárubová.

O dalších změnách bude Prima postupně informovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám