Hlavní obsah

Skrytá kamera ukáže, jak se zbavit zaměstnání za 40 minut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou variantu pořadů se skrytou kamerou připravila ČT. Vysílat se bude od 24. března a mimojiné v ní půjde o to, že herec se nechá najmout nic netušícím zaměstnavatelem a pak se bude ze všech sil snažit, aby ho do 40 minut vyhodili. To může vést i ke tvrdým konfliktům, jak se štáb na vlastní kůži přesvědčil.

Článek

Pořad se bude jmenovat Na ulici a poprvé jej diváci uvidí v pátek 24. března ve 21:00 na ČT1. "Jsou to variace na skrytou kameru. Tento formát byl už v ČT několikrát, nyní ale chybí. Teď jsme se rozhodli jej udělat úplně jinak," řekl dramaturg ČT Josef Viewegh.

Pořad bude především rozdělen na několik částí a jeho hlavní protagonista, dřívější rozhlasový moderátor Marcel Gabriel, bude například pod převleky podrobovat lidi znalostním testům. Zkoumat bude i poctivost lidí, například tím, že jim bude nabízet třeba pětistovku s tím, zda není náhodou jejich.

Divácký úspěch si autoři slibují i od části pořadu, v níž se nechá Gabriel najmout do pracovního poměru a do 40 minut musí svého nového zaměstnavatele přimět k tomu, aby jej bez pardonů vyhodil. Dramaturg ČT uvedl, že v současnosti je pro vysílání schváleno 13 dílů, které se budou objevovat na obrazovce každý pátek až do prázdnin; poté se uvidí, zda bude pokračovat.

Ne vždy se ale natáčení obešlo jen s pozitivními reakcemi lidí, kteří byli napáleni. Jak autoři uvedli, v jednom skeči dostane Gabriel práci lyžařského instruktora; jeho snaha naučit dceru jedné z lyžařek válení sudů a dalších nesmyslů se setkala s natolik negativní reakcí matky, že po odhalení totožnosti filmařů zveřejnění natočených záběrů nekompromisně odmítla. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám