Hlavní obsah

TV: Místo v životě trochu šláplo na plyn

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obavy, že Nova udělá z Místa nahoře telenovelu, či trapný laciný sitcom, se nenaplnily. První díl Místa v životě nezklamal, ani nenadchl. Jen pokračuje v příběhu první série a malinko více šlape na plyn, aby u toho diváci - nováci neusnuli.

Článek

Neohrožený a čestný novinář Kadlec zase bojuje s nespravedlností světa a navíc bude mít s krásnou slečnou Lukešovou miminko. Kapitalista Rokyta krachuje, vychytralý právníček se chce zbavit manželky kvůli milence a aby toho nebylo málo, luxusní domečky v satelitu jsou trochu radioaktivní.

Pomalejší divák z toho musí mít v hlavě pěkný guláš, na jeden díl seriálu se toho možná stalo až moc. Nova se domnívá, že tep doby vyžaduje rychlé tempo vyprávění - těžko říci, jestli je to dobře, nebo špatně.

Jinak se ale seriál od svého předchůdce z dílny ČT moc neliší. Herci jsou stejní, prostředí stejná, problémy podobné. Spojením témat podvodů na radnici, jedné menší chlapské bitky a partnerských problémů se tvůrci zřejmě snaží zaujmout širší spektrum diváků, než je cílová skupina telenovel.

K osvěžení nám přidali ještě jeden fór s padáním do bazénu. Působilo to sice trochu jako inspektor Clouseau v akci, ale proč ne, smích je zdravý.

Rekordní sledovanost

Seriál měl v neděli rekordní sledovanost 2,6 miliónu diváků. Toho nedosáhl za celý víkend žádný jiný nezpravodajský pořad. Podrobné informace najdete v tabulce.

Grafy sledovanosti
pátek
sobota
neděle

Anketa

Líbí se vám Místo v životě?
Ano
49 %
Celkem ujde
16,8 %
Ne
34,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6696 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám