Hlavní obsah

Warner popírá, že se připravují nové díly Přátel

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se světem šíří zprávy o nových dílech seriálu Přátelé, oficiální tiskový mluvčí společnosti Warner Bros tvrdí, že se vůbec nic nepřipravuje. Situace je značně nepřehledná, nicméně v minulosti se už mnohokrát stalo, že mluvčí popírali něco, co všichni ostatní považovali za hotovou věc.

Článek

Pokud lze věřit anonymním zdrojům z televizní branže, kultovní televizní dílko se by se mohlo objevit v americké televizi příští rok. Zatím se prý mají točit čtyři hodinové speciály (jakési dvouepizody).

Všichni původní herci už měli s návratem na obrazovky souhlasit a podepsat smlouvy, které by jim vynesly 5 miliónů dolarů na osobu. Mluvčí společnosti Warner Bros však trvá na svém: "To absolutně není pravda. Vůbec nic se neplánuje."

Reklama

Související témata:

Související články

TV: Přátelé se vrátí

Superúspěšný seriál Přátelé se zřejmě znovu objeví na obrazovkách. Podle serveru Hollywood.com už všichni klíčoví herci (Anistonová, Coxová, Kudrowová,...

Výběr článků

Načítám