Hlavní obsah

Žilková v Ulici převezme na chvíli postavu Brodské

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Postavu Terezy Brodské v seriálu Ulice bude několik týdnů hrát Veronika Žilková. Brodská, představitelka Báry Jordánové, je nucena ze zdravotních důvodů dočasně přerušit natáčení.

Článek

Kvůli náhlým zdravotním komplikacím s páteří byla Brodská nucena podstoupit operaci a čeká ji následná několikatýdenní rekonvalescence. Protože se děj seriálu Ulice bez postavy Báry v tuto chvíli neobejde, zvolili tvůrci překvapující řešení - její roli na čas převezme jiná herečka.

"Rozhodně jsme nehledali herečku co nejpodobnější Tereze Brodské. Spíš jsme měli představu výrazné osobnosti, která bude důstojnou alternativou Terezy a zpacifikuje domácnost Jordánových stejně rozhodně. A tak jsem oslovil Veroniku Žilkovou, kteréžto velice děkuji, že mě s tak zvláštní nabídkou nevyhodila," říká vedoucí projektu Radek Bajgar.

"Myslím, že diváci to s trochou velkorysosti přijmou, zvlášť když si tak oblíbili projekt Výměna manželek." dodává.

"Situace, která touto událostí nastala není jednoduchá, ale je řešitelná. Nyní je nejdůležitější, aby se Tereza co nejdříve uzdravila," uzavřel šéfproducent projektu Petr Erben.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám