Hlavní obsah

Vyrovnaný souboj televizí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí večer televizní diváci program přepínali. Po VyVolených, na které se dívalo přes 1,5 miliónu lidí, mnozí přepnuli z Primy na Novu, kde jich 1,4 miliónu zhlédlo Výměnu manželek. Tento pořad se na rozdíl od protežovaného Velkého bratra s 900 tisíci diváky chytil.

Článek

Primě se příliš nedaří prorazit se seriálem Bazén, na který se dívalo 750 tisíc diváků, úspěšnější byla nejen Výměna manželek, ale také Kouzlo Afriky na ČT 1 s miliónem diváků.

Navzdory úspěchu Primy se zdá, že tato stanice až příliš stojí a padá se dvěma pořady, tedy s VyVolenými a s Rodinnými pouty. Nova má přece jen větší zázemí. Po týdnu vzrostl i zájem o její seriál Ulice, který po propadu opět překonal magickou miliónovou hranici.

České televizi se v pondělí dařilo nabízet alternativu pro diváky, kteří netouží sledovat reality show nebo banální nekonečné seriály. Bolkoviny si od 20 hodin vybralo 1,1 miliónu diváků a do osmičky nejsledovanějších pořadů se dostal i pořad Reportéři ČT se 745 tisíci diváky, který zdatně konkuroval Bazénu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám