Hlavní obsah

Nová alba: Kaiser Chiefs, Of Monsters And Men i Kaczi

Právo, Jaroslav Špulák

Další prázdninový týden připomíná, že se na české hudební scéně hlásí o slovo písničkářka Kaczi. Zatím formou minialba. Vyšla nicméně i nová alba britských Kaiser Chiefs, islandské kapely Of Monster And Men a amerického rapera vystupujícího jako Chance The Rapper.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Kaiser Chiefs: Duck

Foto: Polydor

Obal alba

Britská indierocková kapela Kaiser Chiefs je tu se sedmým albem. Pravda, své nejslavnější časy už má za sebou, hit Ruby vyšel v roce 2007. Jenomže formace z Leedsu má stále chuť tvořit nakažlivě melodické a lehké skladby, v nichž se snoubí rock s popem. Tak je to na desce Duck.

Of Monsters And Men: Fever Dream

Foto: Republic

Obal alba

Of Monster And Men je islandská kapela, která má v Evropě velkou řadu příznivců. V písních na svém třetím studiovém albu nadále snoubí indie rock a taneční muziku s delikátní severskou atmosférou, která jejímu hudebnímu počínání dává působivost. 

Kaczi: Polonahá

Foto: archiv

Obal alba

Minialbum severomoravské zpěvačky Kaczi přináší pět skladeb. Vycházejí z folkových základů, je v nich syrový písničkářský grunt a nezdráhají se sáhnout si klidně i na pop. Je mezi nimi rovněž písnička Nahá, jejíž klip je úspěšný na YouTube. 

Chance The Rapper: The Big Day

Foto: Chance The Rapper

Obal alba

Chance The Rapper je na americké hiphopové scéně od roku 2011, má za sebou několik spoluprací i nahrávek, ale sólový debut vychází až nyní v podobě desky The Big Day. A je to pořádná porce jeho tvorby, dvaadvacet položek trvá více než sedmdesát sedm minut.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám