Hlavní obsah

Martin Ondráček bude řídit CNN Prima News

Novinky, jp, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpravodajský projekt CNN Prima News začne řídit Martin Ondráček. Stane se novým ředitelem zpravodajství a publicistiky skupiny televizí Prima.

Foto: Profimedia.cz

Martin Ondráček má s prací v médiích bohaté zkušenosti.

Článek

Jeho hlavním úkolem bude příprava a spuštění multiplatformního zpravodajského projektu CNN Prima News zhruba do konce tohoto roku, rozvoj nových formátů, projektů a digitalizace zpravodajství. Ondráček pracoval jako ředitel zpravodajství na Nově a do Primy přešel z Českého rozhlasu, kde rovněž šéfoval zpravodajství.

Program, který bude devátou stanicí v portfoliu skupiny Prima, má vysílat zpravodajství, publicistiku, magazíny a diskusní pořady, a to nejméně 16 hodin denně. CNN Prima News bude sídlit v nové zpravodajské centrále v Praze. Vysílání by mělo být spuštěno nejpozději v březnu 2020.

Martin Ondráček pracuje v médiích tři desítky let. V televizi Nova byl ředitelem sekce zpravodajství a publicistiky, ve společnosti MAFRA řídil digitální obsah, zpravodajství a publicistice šéfoval i v Českém rozhlasu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám