Hlavní obsah

Koncert Billie Eilish se přesouvá do 02 areny

Novinky, Stanislav Dvořák

Koncert americké zpěvačky Billie Eilish se 20. srpna pro velký zájem a z produkčních důvodů přesouvá z Fora Karlín do 02 areny. Audiovizuální show se lépe hodí na velké pódium.

Foto: archiv umělkyně

Billie Eilish

Článek

„Původní zakoupené vstupenky do Fora Karlín zůstávají v platnosti. Jsou na stání a není třeba je měnit. Jejich držitelé mají od úterý 11. června (10 hodin) do středy 12. června (22 hodin) šanci vrátit v místě nákupu svou vstupenku na stání a přednostně zakoupit vstupenku na sezení, stačí se do středeční 18. hodiny ozvat na email info@fource.cz. Vstupenky je také možné plně refundovat do 10. července,” sdělila za pořadatele Kristýna Koreis.

Teenagerská hvězda Billie, vlastním jménem Billie Eilish Pirate Baird O'Connellová, vydala v březnu album When We All Fall To Sleep, Where Do We Go?, jež se stala druhou nejprodávanější deskou tohoto roku hned v prvním týdnu prodeje. Deska obsahuje i skladbu Bury a Friend, kterou za týden jen na YouTube vidělo více než 30 milionů fanoušků.

„Kromě zpívání se věnuji i tanci. Můj učitel tance mě požádal, abychom já nebo můj bratr složili písničku, ke které by se dala udělat choreografie. Aby si ji učitel mohl stáhnout, pověsili jsme ji volně na SoundCloud. Neměli jsme vážně žádné další úmysly, ale lidé si ji přes noc začali stahovat a už to bylo,“ vyprávěla zpěvačka v rozhovoru pro Teen Vogue.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám