Hlavní obsah

Nová alba: Pokáč, Susan Boyleová či Miley Cyrusová

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Probíhající letní vedra stojí na pozadí emise novinek písničkáře Pokáče, dam Susan Boyleové, Miley Cyrusové a Terezy Balonové, stejně tak americké thrashové legendy Death Angel. Jarní albová sezóna vrcholí.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Pokáč: Úplně levej

Foto: Warner Music

Obal CD

Druhé album písničkáře Pokáče obsahuje čtrnáct skladeb. Hudba a texty jsou dílem Pokáče. S výjimkou Farmáře Tondy v produkci Lukáše Chromka písně produkoval Johny Rainbow (Light & Love). 

Susan Boyle: Ten

Foto: Sony Music

Obal CD

Skotská zpěvačka Susan Boyleová vydává osmé studiové album s názvem Ten. Obsahuje její nejoblíbenější písně za posledních deset let a čtyři zatím nevydané skladby. Oslavuje takto deset roků na hudební scéně.

Miley Cyrus: She Is Coming

Foto: RCA

Obal CD

Americká zpěvačka Miley Cyrusová uvedla na trh EP s názvem She Is Coming. Nese šest skladeb a hostují na něm Ghostface Killah, Rupa, Swae Lee a Mike Will Made-It. Je první ze série tří takových nahrávek. Vyjít by ještě měla EP She Is Here a She Is Everything, obě v letošním roce. 

Tereza Balonová: Zhasni den

Foto: Universal Music

Obal CD

Tereza Balonová přichází s debutovým autorským EP Zhasni den. Teprve osmnáctiletá zpěvačka na něm ve spolupráci s producentem Martinem Ledvinou potvrzuje svůj talent. Její debutový singl Sama v peřinách doprovází videoklip. 

Death Angel: Humanicide

Foto: Nuclear Blast

Obal CD

S desetiletou pauzou ve své práci je americká kapela Death Angel na scéně od roku 1981. Novinka je její deváté studiové album a i nadále je na ní věrná thrash metalu velmi řízného charakteru.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám