Hlavní obsah

Nová DVD: Kursk, Ničitelka, Vítejte v Marwenu, Úniková hra a Čarodějovy hodiny

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke katastrofě ruské jaderné ponorky v roce 2000 se vrací film Thomase Vinterberga Kursk. Nicole Kidmanová hraje hlavní roli v thrilleru Ničitelka. Téma ztráty paměti přináší komediální drama Vítejte v Marwenu. Hororovou atmosféru má psychothriller Úniková hra.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Kursk

Obal DVD

Během námořního cvičení v srpnu 2000 bylo na palubě jaderné ponorky 118 členů posádky. 12. srpna otřásly trupem mohutné exploze, které plavidlo poslaly do hloubky 108 metrů, na dno arktických vod Barentsova moře. Záchrannou operaci komplikuje zchátralé vybavení a odmítavý postoj ruské vlády přijmout zahraniční pomoc…

Kursk, Belgie/Lucembursko 2018, drama, 117 min., režie: Thomas Vinterberg, hrají: Matthias Schoenaerts, Léa Seydouxová, Colin Firth, Max von Sydow, Michael Nyqvist a další.

Ničitelka

Obal DVD

Erin kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život.

Ničitelka, USA 2018, mysteriózní thriller, 121 min., režie: Karyn Kusama, hrají: Nicole Kidmanová, Sebastian Stan, Toby Kebbell, Tatiana Maslany a další.

Vítejte v Marwenu

Obal DVD

Mark ztratil v důsledku brutálního přepadení paměť. Podléhá paranoiím a má velké problémy s komunikací s okolním světem. Intuitivně si začne vytvářet nový svět. V domě a na zahradě si postaví zmenšené město Marwen a zabydlí jej loutkami, mezi nimiž je hlavním hrdinou, kterého chrání ženské hrdinky. To vše za druhé světové války...

Vítejte v Marwenu, USA 2018, komediální fantasy drama, 115 min., režie: Robert Zemeckis, hrají: Steve Carell, Merritt Weverová, Eiza Gonzálezová, Diane Krugerová a další.

Úniková hra

Obal DVD

Psychologický thriller vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… A začíná boj o přežití.

Úniková hra, USA 2019, psychologický horor, 100 min., režie: Adam Robitel, hrají: Taylor Russell, Deborah Ann Wollová, Logan Miller, Jay Ellis, Tyler Labine a další

Čarodějovy hodiny

Obal DVD

Desetiletý Lewis se po smrti rodičů odstěhuje do panského sídla strýce Jonathana, kterého si oblíbí stejně jako jeho sousedku. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají kouzla. Lewis pomáhá svému kouzelnickému strýčkovi vypátrat hodiny, které by svou kouzelnou mocí mohly způsobit konec světa.

Čarodějovy hodiny, USA 2018, fantasy, 105 min., režie: Eli Roth, hrají: Jack Black, Cate Blanchettová, Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám