Hlavní obsah

Filmové premiéry: UglyDolls, The Beach Bum, Láska na druhý pohled či Moje století.

Právo, Věra Míšková

O tom, co to znamená být odlišný, je rodinná animovaná komedie UglyDolls. Matthew McConaughey hraje plážového povaleče v komedii The Beach Bum. O svou životní lásku musí znovu bojovat hrdina komedie Láska na druhý pohled. Čtyři krátké filmy tvoří snímek Problémy prvního světa. Mozaikou příběhů ze století naší republiky ve vzpomínkách stoletých obyvatel je dokument Moje století.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

UglyDolls

UglyDolls trailerVideo: Vertical Ent.

Moxy sice miluje svůj život ve městečku Uglyville, kde je vše předem dáno, ale přece jen jí zvědavost nedá nepřemýšlet o tom, jestli není něco také na druhé straně hor. Sebere partu přátel a vydají se tam. Objeví město Perfection, ve kterém jsou cvičeny dokonalé hračky a pak vyslány do “skutečného světa”, aby našly své milující dítě...

UglyDolls, USA 2019, animovaný fantasy, 88 min., režie: Kelly Asbury

The Beach Bum

The Beach Bum trailerVideo: Bontonfilm

Plážový povaleč, obejda a vagabund, který si říká Moondog, je věčně pod vlivem čehokoliv omamného, a žije ve velkém stylu mimo jakákoliv popsatelná kritéria. K tomu je ale básník a je až nechutně bohatý. Občas si na to dokonce vzpomene, stejně jako na to, že má dceru a ženu. Ucho se utrhne, když po jednom večírku narazí autem do stromu a musí na odvykačku.

The Beach Bum, USA /Francie/VB/Švýcarsko 2019, komedie, 95 min., režie: Harmony Korine, hrají: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher a další.

Láska na druhý pohled

Láska na druhý pohled trailerVideo: CinemArt

Raphaelovi připadá jeho život naprosto dokonalý. Je slavným spisovatelem, čtenáři jej obdivují, milující a krásná žena ho podporuje. A to až do jednoho večera, kdy to v jejich vztahu trochu zaskřípe. Druhý den ráno se Raphael probudí do úplně jiného, alternativního světa, ve kterém musí znovu a od začátku bojovat o svou životní lásku.

Láska na druhý pohled, Francie/Belgie 2019, romantická komedie, 117 min., režie: Hugo Gélin, hrají: François Civil, Joséphine Japy, Benjamin Lavernhe a další.

Problémy prvního světa

Problémy prvního světa trailerVideo: Cinema Glok

Starosti života v bohaté, průmyslově rozvinuté společnosti, nad kterými by obyvatelé třetího světa jen obraceli oči v sloup.

Problémy prvního světa, Česko/Izrael 2019, povídková komedie, 68 min., režie: Elad Keidan, Jan Hecht, Jakub Felcman, Anna Kopecká, hrají: Lenka Vlasáková, Martin Finger, Jan Kačena, Tomáš Palatý, Ester Geislerová a další.

Moje století

Moje století trailerVideo: APK Cinema Service

Osudy protagonistů z většiny regionů naší země prostupují archivními obrazy zásadních historických událostí. Dokument je dobrodružným pátráním po naší národní identitě. Po tom, kdo jsme byli a kdo jsme. Sledujeme subjektivní svědectví žijících 25 stoletých lidí.

Moje století, Česko 2019, dokument, 104 min., režie: Theodora Remundová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám