Hlavní obsah

Nová alba: Kafka Band, Sophie Ellis-Bextor či The Cinematic Orchestra

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kafka Band, kapela kolem Jaroslava Rudiše a Jaromíra 99, vydává druhé album Amerika. Sophie Ellis-Bextor nabízí svou bestofku a The Cinematic Orchestra zase kolekci, která je určena k důslednému poslechu. To jsou nejzásadnější novinky posledních dní.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Kafka Band: Amerika

Foto: Indies Scope

Nová alba

Hudebně-divadelní skupina, jež tvoří pod vlivem románů spisovatele Franze Kafky, přichází s druhou deskou. Inspirací jí tentokrát byl nedokončený fragment románu Nezvěstný, vydávaný také někdy jako Amerika. Deska je v porovnání s debutem více elektronická, zároveň je na ní více tradičních písní.

Sophie Ellis-Bextor: The Song Diaries

Foto: Cooking Vinyl

Nová alba

Britská zpěvačka Sophie Ellis-Bextor se rozhodla vydat výběrovou desku. Jsou na ní její nejúspěšnější skladby, ve kterých vždy vycházela z popu, nicméně nechávala se ovlivnit i dalšími hudebními styly.

The Cinematic Orchestra: To Believe

Foto: Ninja Tune

Nová alba

Britská formace The Cinematic Orchestra přichází se svým čtvrtým albem. Jde o její první nahrávku po desce Ma Fleur, jež vyšla roku 2007. Formace ve své tvorbě spojuje elektroniku, moderní klasiku, downtempo a nu-jazz. Na albu, které trvá více než třiapadesát minut, je sedm kompozic.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám