Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Ženy v běhu byly o víkendu nejnavštěvovanější

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká komedie Ženy v běhu ovládla žebříček návštěvnosti kin se 177 682 diváky za poslední víkend.

Foto: Cinemart

Ženy v běhu

Článek

Komedie s Terezou Kostkovou, Veronikou Khek Kubařovou, Zlatou Adamovskou, Jenovéfou Bokovou, Ondřejem Vetchým a Vladimírem Polívkou se trefila do očekávání mainstreamového publika a výsledek za první víkend je velmi dobrý, i když rekordy vznikají až dlouhodobou návštěvností.

Ve filmu se chce matka s dcerami zúčastnit náročného běžeckého závodu, což většině ansámblu není úplně vlastní. „Já a běhání? Jako vůbec. Zkoušela jsem to, mám kamarády, kteří běhají a vždy říkají, že si dobře vyčistí hlavu, což bych potřebovala. Tak jsem to zkusila a vůbec to nejde. Musí to být příjemné, když překonáte první měsíc dřiny, ale mě to nějak nebaví,“ řekla Novinkám Jenovéfa Boková, jež hraje podle svých slov „normální holku, která touží po rodině, po partnerovi, ale hledá to na blbých místech.“

Druhý je už skoro legendární film o skupině Queen Bohemian Rhapsody. Ten vládl žebříčku ještě třináctý týden po premiéře a stal se nejvýdělečnějším filmem v českých kinech vůbec.

Třetí pozice patří americkému snímku Psí domov. Rodinný film je o štěněti Belle, která se jednoho dne ocitne více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.Ženy v běhu177 682
2.1.Bohemian Rhapsody39 260
3.2.Psí domov28 834
4.3.Raubíř Ralf a internet24 828
5.-Úniková hra21 777
6.5.Aquaman11 920
7.23.Čertí brko10 113
8.4.Skleněný7 700
9.11.Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět6 341
10.32.Ticho před bouří5 301
zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám