Hlavní obsah

Gaia Mesiah představují klip z nové desky

Novinky, Stanislav Dvořák

Obnovená skupina Gaia Mesiah se hlásí o slovo s klipem Království. Singl je o Mistru Janu Husovi a předznamenává vydání plnohodnotného řadového alba po dvanácti letech - Excellent Mistake vychází 2. února u Warner Music.

Gaia Mesiah - KrálovstvíVideo: Rock Channel

 
Článek

Převážně dámská rocková sestava Gaia Mesiah byla začátkem nového tisíciletí hodně oblíbená a uznávaná. V roce 2011 se rozpadla, ale teď je zpět v plné síle.

Novinka Excellent Mistake se přibližuje debutové desce Ocean, tvrdí kapela. Do nahrávky se prý podařilo přenést „nakažlivou energii”.

„Excellent Mistake je skutečným odrazovým můstkem z naší minulosti do současnosti a do naší budoucnosti. Zesílili jsme jako skupina i osobně jako jednotlivci a z naší hudby je to cítit,“ míní o novince baskytarista Josh.

Foto: Warner Music

Gaia Mesiah

Kytaristka Morella řekla: „Pro mě nové album znamená tvůrčí satisfakci, naplnění hudebních vizí, jakousi sklizeň dávno zasetých a pozvolna zrajících témat.“

„Nová tvorba byla z mé strany ovlivněna osobním vývojem, kterým jsem procházela hlavně během uplynulých dvou let. Nazvala bych to osobní transformací, kdy jsem se rozhodla převzít odpovědnost za svůj život, což znamená podílet se na věcech aktivně. Je štěstí, že člověk má v takovém období možnost se realizovat a tu energii, která je těžko uchopitelná a popsatelná, směřuje do něčeho, co má takovýhle výsledek. A ten se mi líbí, fakt moc,“ dodala zpěvačka Marka.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám