Hlavní obsah

Snažím se vypadat, že mi je míň, vtipkuje „odkvétající” Tomáš Hanák

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V novém českém dramatu Cena za štěstí si Tomáš Hanák zahrál svůdce. Hraju odkvétajícího padesátníka. Ledacos tam z toho ze svého života znám ve svém věku. Snažím se vypadat, že mi je trochu míň, než mi ve skutečnosti je, popsal s nadsázkou Hanák.

Foto: Bioscop

Tomáš Hanák s Vandou Hybnerovou a Ivanou Chýlkovou

Článek

„Roman je člověk, který si užívá života po stránce žen. Dobrého po málu aneb všechno se přejí. Najednou mu v jeho věku, kolem padesátky, chybí možná nějaký přístav, a tak vítá situaci, která je velmi zábavná, absurdní - že by dokonce tu rodinu na starší kolena mohl mít. Je otázkou, jestli je jako celoživotní starý mládenec vůbec připraven na to, házet si míčkem s malým děťátkem,” řekl Hanák.

„Ráno se (Tomáš Hanák) vybelhá z postele, pak se rozchodí, napřímí v zádech, vtáhne břicho. Pak si nakape do očí nějaké kapky, zubním kartáčkem si zvedne obočí a pak se na sebe podívá: Hmm? Pořád málo. A ne, jde to! Přeháním, necítím se nijak špatně. Je to dobrý. Když mám za partnerky Ivanu Chýlkovou a Vandu Hybnerovou, tak ono to jde velmi dobře. Samozřejmě, kdybych měl za partnerku nějakou mlaďoulinkou krasavici, které je třiadvacet, bylo by to těžší. Tím se ale nechci nijak dotknout těhle nádherných ženských, které mi jsou bližší,” dodal.

Foto: Bontonfilm

Tomáš Hanák

Hanákův Roman se ve filmu vetře do mileneckého vztahu Ivany Chýlkové a Vandy Hybnerové, prozradili tvůrci. Mnohem většího psychopata ale hraje Jaroslav Plesl.

Režisérka Ceny za štěstí Olga Dabrowská tvrdí, že vypráví o lidech, kteří cestu ke svému štěstí někde ztratili a pokoušejí se ji znovu najít. Samostatné osudy několika hrdinů se postupně propletou a někteří se nakonec štěstí nečekaně dočkají.

Film vstoupí do kin 10. ledna.

Reklama

Výběr článků

Načítám