Hlavní obsah

Milan Matoušek představuje Vypůjčené životy, píseň o reálném a vysněném světě

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Milan Matoušek představuje klip k písni Vypůjčené životy. Skladba je o reálném versus vysněném životě, a proto se v ní vedle sebe objevují jak herci, tak známé i neznámé osobnosti.

Nový klip Milana MatouškaVideo: archiv umělce

 
Článek

Z hereckých osobností se natáčení zúčastnili Jitka Smutná, Jiří Hrdina, Ondřej Ládek, Anna Kulovaná, Tereza Nekudová, Petra Hapková a další. Na produkci videoklipu se podíleli Pavel Šafránek, Luboš Pospíšil, Kryštof Peterka a autor skladby Milan Matoušek.

Foto: archiv umělce

Milan Matoušek vydá album Dolů.

Videoklip je předzvěstí připravovaného Matouškova alba Dolů, které bude k poslechu v hudebních aplikacích Spotify a iTunes od ledna 2019. Jeho druhé sólové album vznikalo s přestávkami dva roky a je jak osobní retrospektivou a životní výpovědí, tak i reakcí na společenské klima posledních let. Po hudební stránce ho zaštítil producent, baskytarista a skladatel Radim Genčev.

Milan Matoušek je kromě vlastní tvorby známý i z působení v doprovodné kapele zpěváka Xindla X nebo akustického cover projektu Pink Floyd Acoustic Duo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám