Hlavní obsah

Filmové premiéry: Utop se nebo plav, Znovu ve hře a Sněhová královna: V zemi zrcadel

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Závěrečným filmem letošního karlovarského festivalu byla francouzská komedie Utop se, nebo plav. O cestě jedné slečny za štěstím je film Znovu ve hře. Sněhová královna: V zemi zrcadel je další pokračování animované série.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Utop se, nebo plav

Trailer k filmu Utop se, nebo plav Video: Bohemia MP

Když Bertrand, který trpí krizí středního věku, odpoví na inzerát, který hledá nového člena do družstva mužského synchronizovaného plavání, netuší, do jak pestré společnosti ztroskotanců se dostává. Družstvo vybavené povislými svaly, počínající pleší a nejrůznějšími životními problémy míří na nejvyšší stupně vítězů.

Utop se, nebo plav, Francie 2018, komedie, 122 min., režie: Gilles Lellouche, hrají: Guillaume Canet, Leïla Bekhti, Mathieu Amalric, Virginie Efira, Benoît Poelvoorde, Mélanie Doutey a další.

Znovu ve hře

Trailer k filmu Znovu ve hře Video: Vertical Ent.

Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí.

Znovu ve hře, USA 2018, romantická komedie, 98 min., režie: Peter Segal, hrají: Jennifer Lopezová, Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgensová, Leah Remini a další.

Sněhová královna: V zemi zrcadel

Trailer k filmu Sněhová královna: V zemi zrcadelVideo: CinemArtCZ

Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel. Jediným, kdo ho může zastavit, osvobodit zajatce a udržet pohádková kouzla v našem světě, je Gerda. Její největší silou totiž není magie, ale víra v sílu přátelství.

Sněhová královna: V zemi zrcadel, Rusko 2018, animovaná dobrodružná komedie, 80 min., režie: Robert Lence, Aleksej Cicilin

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám