Hlavní obsah

Doktor Martin řeší v traileru 100 let starou vraždu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Doktor Martin získal celovečerní podobu a ta vstoupí 6. prosince do kin. Již z první ukázky je zjevné, že půjde o komedii.

Doktor MartinVideo: bontonfilm

 
Článek

Doktor Martin se ve filmu musí jeden den sám starat o své malé dítě, žehlit spory s partnerkou a ještě vyšetřit starou vraždu. Stopy vedou až do časů první republiky.

Odhalí tajemství beskydských lesů díky nálezu podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch. Ještě větší pozdvižení ale vyvolá skutečnost, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin. K zavedeným postavičkám ze seriálu přibyly ještě nové tváře, ve filmu si zahráli Jiří Bartoška, Marek Taclík nebo Elizaveta Maximová.

Foto: Bontonfilm

Doktor Martin

„Když končila druhá řada seriálu, tušil jsem, že si Doktor Martin vyslouží celovečerní film. Půjde v něm o tajuplný a překvapivě nelékařský příběh, specifická povaha Martina ale zůstává. Je stále stejně odměřený a nekontaktní, přestože díky ženě a dítěti už dokáže být i lehce submisivní. A to dokonce i vůči ostatním lidem,“ naznačil Miroslav Donutil.

Reklama

Výběr článků

Načítám