Hlavní obsah

Co mají společného Jan Cina a Ondřej Vetchý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohádka režiséra Marka Najbrta Čertí brko vstupuje do kin 29. listopadu. V hlavních rolích se představí Judit Bárdos, Jan Cina a Ondřej Vetchý.

Čertí brko (2018) film o filmuVideo: Falcon

 
Článek

Na jedné z pekelných poboček u města Pytlov přestane fungovat čertí brko, které zapisuje lidské hříchy. Lucifer vyšle s novým čertím brkem do světa trochu zmateného čerta Bonifáce. Místní šejdíř mu ale kouzelné brko ukradne, a tím se spustí řetěz nešťastných událostí. Je na Bonifácovi, aby osvobodil Pytlov, zachránil peklo i získal srdce krásné Markétky.

Jaké bylo pro Jana Cinu hrát s Ondřejem Vetchým? „Hraní s Ondrou Vetchým je pro mě velký zážitek. Takovej splněnej sen… Vždycky jsem s ním chtěl pracovat, protože všichni, co s ním pracují, ho milují, a tak já se teď mezi ně řadím, a taky ho miluju,“ říká představitel Bonifáce Jan Cina.

Ukázky z filmu Čertí brkoVideo: Falcon

„Mně Jan Cina v takové své křehkosti a zranitelnosti trochu připomíná čerta Janka Vraníka, jehož jsem hrál, když jsem byl ještě chlapeček, a to je moc milé,“ říká Ondřej Vetchý.

V dalších úlohách se objeví Marián Geišberg jako Markétčin otec, jako pytlovští vykukové Jan Budař, Tomáš Jeřábek a Jiří Maryško, obyvateli Pytlova se rovněž stanou Marek Daniel a Jana Plodková či Michal Dalecký, v pekle budou naopak úřadovat Václav Kopta, Lukáš Latiňák nebo Jakub Žáček.

Reklama

Výběr článků

Načítám