Hlavní obsah

Nová alba: Eric Clapton, Support Lesbiens i Radůza

Právo, Jaroslav Špulák

Blíží se Vánoce. Jako jeden z prvních se odhodlal to připomenout britský zpěvák a kytarista Eric Clapton, jenž vydal své první sváteční album. S novinkami přicházejí také naši Support Lesbiens, jež mají nového zpěváka, a písničkářka Radůza.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Eric Clapton: Happy Xmas!

Foto: Universal Music

Nová alba

Britský kytarista, zpěvák a skladatel Eric Clapton vydává své první vánoční album. Jedná se o jeho již čtyřiadvacátou studiovou desku, která přichází dva roky po vydání alba I Still Do. Kolekce mísí dobře známé vánoční klasiky s těmi méně známými, které jsou doplněné o nové skladby z Claptonova pera.

Support Lesbiens: Glow

Foto: Universal Music

Nová alba

Pražská kapela Support Lesbiens vydává první desku, na které se pěvecké úlohy zhostil Dušan Marko, který si nechává říkat Marco. V sestavě loni nahradil předchozího frontmana Czendu Urbánka. Vyjma jednoho napsala kapela všechny texty v angličtině.

Radůza: Muž s bílým psem

Foto: Supraphon

Nová alba

Album Radůza věnovala všem autorům trampských písniček a indiánských příběhů a svým rodičům, kteří ji zasvětili do lásky k trampingu. Obsahuje šestnáct nových písní i knihu s indiánskou tematikou, kterou písničkářka napsala, a to jak ve formě tištěné, tak ve formě audioknihy, kterou načetl František Segrado.

Jess Glynne: Always In Between

Foto: Atlantic

Nová alba

Britská zpěvačka a skladatelka Jess Glynne vydává své druhé studiové album. Pohybuje se v mainstreamu, snoubí na něm prvky popu a moderního soulu. Kolekce přináší tucet příjemných písniček.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám