Hlavní obsah

Sheldon končí s Teorií velkého třesku a chystá komediální sérii z Texasu

Novinky, Stanislav Dvořák

Herec Jim Parsons, kterého zná celý svět jako Sheldona z Teorie velkého třesku, připravuje producentsky komediální sérii z rodného Texasu.

Foto: CBS

Jim Parsons

Článek

Série společnosti ABC nazvaná Bless Her Heart bude o několika generacích dvou rodin z Texasu, kde vládnou rázné matky s velmi rozdílnými názory. Bohužel jsou všichni nuceni žít spolu. Děj má být částečně inspirován Parsonsovým skutečným životem, podobně jako některé hlášky o Texasu z Teorie velkého třesku.

Pomůže mu scenárista a spoluproducent Chuck Tatham, který už má za sebou slavné tituly jako Jak jsem potkal vaši matku a Taková moderní rodinka.

Jim Parsons se podílí i na seriálu Mladý Sheldon, který vypráví příhody z dětství slavné postavy, ale s Teorií velkého třesku se vůbec nedá srovnávat. Tento kultovní seriál skončí v roce 2019. Poslední díl by měl běžet v květnu.

Foto: CBS

Jim Parsons a Kaley Cuocová mají důvod se usmívat. Za každou minutu jejich seriálu Teorie velkého třesku dostanou víc než milión korun.

Diváci na celém světě si zamilovali praštěného otravného fyzika a jeho přátele, ale v poslední době vyčerpanost scenáristů a neustále rostoucí požadavky na platy herců způsobily, že se začalo uvažovat o konci. Jen v USA míval seriál během jedenácté řady každý díl přes 18 miliónů diváků v televizi. V Česku seriál vysílala Prima a v televizi netrhal rekordy, ale posuzovat sledovanost jen podle toho by bylo zavádějící. Televize totiž nabízela staré díly a několikanásobně víc lidí seriál sledovalo na internetu.

Reklama

Výběr článků

Načítám