Hlavní obsah

Postráneckého na Primě nahradí Oldřich Navrátil

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Oldřich Navrátil nahradí od nového roku Václava Postráneckého v postavě Jana Krejzy v seriálu televize Prima nazvaném Krejzovi. Postránecký se rozhodl ze zdravotních důvodů už nadále tuto roli netočit, avšak výběru nového představitele byl aktivně nápomocen.

Foto: Archiv TV Prima

Oldřich Navrátil

Článek

„Hledat můj odlitek je marná snaha. A nahraditelný je každý. Teď za mě v Národním divadle zaskakují také dost odlišní kolegové. A zbořilo se Národní? Oldřich Navrátil je trochu jiný herec než já, ale mně se líbí a vážím si ho. Stejně jako jeho nabídky, že budu-li se chtít vrátit, okamžitě odstoupí. Držím mu palce,“ prohlásil Václav Postránecký, který se nyní začne věnovat jen rekonvalescenci. Herec podstoupil těžkou operaci střev.

Oldřich Navrátil se zhostí nejen role Krejzy, ale i role průvodce pořadu Receptář prima nápadů. Kutilský pořad se s novým moderátorem objeví na obrazovce Primy v neděli 14. října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám