Hlavní obsah

Režisér X-Menů chce oživit Rudou Sonju, téměř legendární béčko z 80. let

Novinky, Stanislav Dvořák

Osmdesátá léta zažívají velký návrat ve filmu i v seriálech. V kinech právě běží nový Predátor, brzy přijde další Terminátor a navíc film o skupině Queen. Do toho přichází režisér Bryan Singer, který chce vytáhnout z hlubin a režírovat Rudou Sonju, hrdinku prastarého filmu s Brigitte Nielsenovou a Arnoldem Schwarzeneggerem.

Foto: Dino De Laurentiis Productions

Brigitte Nielsenová a Arnold Schwarzenegger

Článek

Bryan Singer původně točil zmíněný film o Queen Bohemian Rhapsody, ale v průběhu prací byl za podivných okolností vyměněn za Dextera Fletchera. Singer prý několikrát nepřišel na natáčení a studio muselo práci pozastavit.

Singer má za sebou řadu hollywoodských filmů jako Obvyklí podezřelí, X-Men, X-Men: Days of Future Past a X-Men: Apocalypse. Jako mnozí umělci má i on aktuálně problémy s obviněními ze sexuálního obtěžování.

Foto: Profimedia.cz

Bryan Singer

Firma Millennium Media plánuje návrat Rudé Sonji už pár měsíců, ujali se jí producenti Avi Lerner, Joe Gatta a Mark Canton. Výkonnými producenty mají být Boaz Davidson, John Thompson, Trevor Short, Christa Campbellová a Lati Grobman.

Zatím nebyli vybráni žádní herci. Fanoušky bude nejspíše zajímat, jestli se aspoň na chvíli objeví Arnold Schwarzenegger. Není vůbec jisté, zda má o projekt zájem a zda se polozapomenutá fantasy z roku 1985 může stát větším hitem u dnešního publika.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám