Hlavní obsah

Nová alba: Thom Artway, Il Divo nebo Eminem

Právo, Jaroslav Špulák

V poslední prázdninový den vyšla nová alba několika výrazných hudebních osobností. Je mezi nimi i Thom Artway, který poté, co vyhrál v soutěži Czech Fresh představuje svou tvorbu na showcaseových přehlídkách v Evropě.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Thom Artway: All I Know

Foto: Warner Music

Nová alba

Druhé album českého písničkáře Thoma Artwaye vykazuje ve srovnání s debutem více hudební barevnosti a živelnosti. Hostem v jedné ze skladeb je zpěvačka Lenny. Na desce je jedenáct písniček.

Il Divo: Timeless

Foto: Universal Music

Nová alba

Mezinárodní čtveřice Il Divo, která ve své tvorbě mixuje klasické žánry a vytváří takzvaný classical crossover, posílá na trh své již deváté album. Formace sáhla ke zpracování slavných skladeb posledních let. Z desky tedy zní například Hello od Adele, Angels od Robbieho Williamse, Love Me Tender od Elvise Presleyho, All Of Me od Johna Legenda a další.

Eminem: Kamikaze

Foto: Interscope

Nová alba

Kamikaze je deváté studiové album amerického rapera Eminema. Na nahrávce se podílelo několik výrazných producentů a také řada zajímavých hostů. Výsledkem je série třinácti skladeb.

Troye Sivan: Bloom

Foto: EMI/Capitol

Nová alba

Troye Sivan je třiadvacetiletý zpěvák a skladatel, který se narodil v Jihoafrické republice a žije ve Spojených státech. Bloom je jeho druhé album, které přináší skladby v duchu tanečního popu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám