Hlavní obsah

Sheldon nepotvrdil, že Teorie velkého třesku končí kvůli němu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Jim Parsons (Sheldon) zveřejnil své prohlášení k ukončení seriálu poté, co byl obviněn, že Teorie velkého třesku končí jen proto, že v ní nechce hrát. Jeho slova to moc nepotvrzují.

Foto: CBS

Jim Parsons jako Sheldon

Článek

„Je těžké, skoro nemožné, opravdu přijmout, že toto je obrázek z první z posledních 24 epizod Teorie velkého třesku, které natáčíme,“ uvedl Parsons. Následně děkoval všem fandům, hercům a celému tvůrčímu týmu.

„Cítím, že mám štěstí, že ještě natočíme dalších 23 epizod této sezóny,” tvrdí herec.

Parsons je hlavní hvězdou seriálu, bez něj pokračovat nemůže. Zároveň je zjevné, že jeho postava udělala a řekla vše, co mohla. Ztratila svou původní povahu, ze které pramenil humor, a teď už není kam pokračovat.

Foto: CBS

Penny a Leonard v seriálu Teorie velkého třesku

Americký server Entertainment Weekly ve středu uvedl, že společnosti CBS a Warner Bros. Television chtěly pokračovat dalšími ročníky seriálu, ale Parsons se rozhodl to ukončit. Mluvčí to oficiálně odmítli komentovat a Parsons pak vydal svůj otevřený dopis. Ještě tento měsíc přitom CBS naznačovala, že seriál snad bude pokračovat.

Sitkom míval obrovskou sledovanost, jen v USA každý díl přes 18 miliónů diváků v televizi, a posbíral desítky cen. Zároveň byl ale extrémně drahý a z Jima Parsonse a jeho kolegů udělal multimilionáře, kteří vydělávali asi milión dolarů za epizodu (asi 22 miliónů korun). Nikdo z herců už nepotřebuje pracovat a seriál navíc časem skutečně dost vyčpěl.

Reklama

Výběr článků

Načítám