Hlavní obsah

Prima na podzim: hra o milióny s Marešem, seriál Krejzovi i Tátové na tahu

Novinky, Stanislav Dvořák

Televize Prima slibuje na podzim několik novinek. Jde o soutěžní hru 1 proti všem nebo seriály Krejzovi a Tátové na tahu.

Foto: FTV Prima

Štěpán Benoni si zahraje bývalého hokejistu na mateřské, který se stará o půlroční dcerku.

Článek

Zábavný pořad 1 proti všem slibuje možnost vyhrát až 15 miliónů korun pouze  tipováním výsledků různých experimentů. Stačí si stáhnout na telefon aplikaci a zapojit se do hry. V show půjde o otázky typu „kolik dětí utáhne letadlo“ nebo „kolik nafukovacích balónků unese malou holčičku“. Bude mít dva moderátory - Leoše Mareše a Libora Boučka.

Nový seriál Krejzovi se odehrává v rodinné vile kousek za Prahou. V ní se nachází rodina Krejzových a také veterinární klinika a soukromé rádio. Hlavou rodiny je Jan Krejza (Václav Postránecký), který má čtyři dcery - Annu (Vanda Hybnerová), Báru (Markéta Plánková), Cindu (Lucie Polišenská) a Danielu (Ivana Korolová).

Další seriálovou novinkou jsou Tátové na tahu o čtyřech tatíncích, kteří nahradí ženy na mateřské. V hlavních rolích se představí Štěpán Benoni, Saša Rašilov, Karel Dobrý, Petr Vaněk, Jana Stryková, Eva Josefíková nebo Aňa Geislerová.

Podle tvůrců půjde o „chytrý, dojemný a vtipný příběh“ o moderních rodinách, kde výchovu převzali muži a ženy dělají kariéru. Zažijeme prý svatby, rozvody, kariérní pády i tragédie.

Pokračovat budou zábavné pořady jako Česko Slovensko má talent, Ano, šéfe! a také Ano, šéfová. S novými díly přijde i seriál z nemocničního prostředí Modrý kód, Partička nebo Show Jana Krause, Policie v akci a Prostřeno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám