Hlavní obsah

Filmové premiéry: Láska bez bariér, Profesoři zločinu: Masterclass, Sicario 2: Soldado a Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema

Právo, Věra Míšková

Do kin vstupuje francouzská romantická komedie Láska bez bariér i Profesoři zločinu: Masterclass. Sicario 2: Soldado otevírá novou kapitolu filmové série Sicario. Dobrodružství nabídne hlavně dětem Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Láska bez bariér

Trailer k filmu Láska bez bariér

Jocelyn je dobře situovaný fešák, kterému táhne na padesát a žádnou pohlednou ženu nemine, aniž by ji balil. K jeho výbavě ovšem patří zásoba vytahování a lží. Když ho tedy nová hezká sousedka zastihne v situaci, kdy sedí na invalidním vozíku, dostane nápad, jak ji získat novým trikem - ponechá ji v omylu. Kosa padne na kámen, když se na návštěvě u její rodiny seznámí s Florence, která je na vozík upoutána opravdu.

Láska bez bariér, Francie/Belgie 2018, romantická komedie, 107 min., režie: Francs Dubocs, hrají: Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylbersteinová, Gérard Darmon a další.

Profesoři zločinu: Masterclass

Trailer k filmu Profesoři zločinu

Na akademickou zločineckou bandu Pietra Zinniho čeká nová výzva. Trh s chytrými drogami vzkvétá a zoufalá policie hledá experty, kteří by je byli schopni získat, analyzovat a identifikovat nové molekuly. Pro tak delikátní úkol se nejlépe hodí skupina bývalých vysokoškolských profesorů, takže Pietro musí dát dohromady starou partu. Má to však jeden háček: oficiálně stále sedí ve vězení.

Profesoři zločinu: Masterclass, Itálie 2017, krimi komedie, 118 min., režie: Sydney Sibilia, hrají: Edoardo Leo, Valerio Aprea, Stefano Fresi, Marco Bonini, Paolo Calabresi a další.

Sicario 2: Soldado

Trailer k filmu Sicario 2: Soldado

Když drogové kartely začaly převádět teroristy přes americké hranice, federální agent Matt Graver vyzve tajemného Alejandra, kterému hlavoun kartelu vyvraždil rodinu, aby všemi prostředky, včetně těch nezákonných, válku eskaloval. Alejandro unese hlavounovu dceru – ale když se z dívky stane vedlejší oběť konfliktu, její osud tyto dva muže rozdělí.

Sicario 2: Soldado, USA/Itálie 2018, thriller, 122 min., režie: Stefano Sollima, hrají: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Catherine Keenerová a další.

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema

Trailer k filmu Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema

Jim je obyčejný kluk, ale jako malý se ocitl v jistém ostrovním království. Jeho nejlepším kamarádem je strojvůdce Lukáš, hrdý majitel parní lokomotivy Emy. Nerozlučná trojice jednoho dne poslechne volání dálek a vydává se do světa. Jejich cesta je zavede do Mandaly, kde se dozví, že císařova dcera byla unesena a panovník je požádá o pomoc při její záchraně.

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema, Německo 2018, dobrodružný fantasy, 110 min., režie: Dennis Gansel, hrají: Henning Baum, Solomon Gordon, Annette Frierová, Michael Herbig, Christoph Maria Herbst a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám