Hlavní obsah

Nová alba: Nine Inch Nails, Panic! At The Disco nebo Bebe Rexha

Právo, Jaroslav Špulák

Nine Inch Nails míří do Panenského Týnce na festival Aerodrome a vezou s sebou nové album. Aktuální desku mají i jejich kolegové Panic! At The Disco a s debutem jde na trh americká zpěvačka Bebe Rexha.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Nine Inch Nails: Bad Witch

Foto: Capitol

Nová alba

Americká formace Nine Inch Nails je jednou z hlavních hvězd víkendového festivalu Aerodrome v Panenském Týnci. Přiveze na něj svou novou industriálně-rockovou desku Bad Witch, která obsahuje šest skladeb, z toho dvě instrumentální.

Panic! At The Disco: Pray For The Wicked

Foto: Fueled By Ramen

Nová alba

Američtí Panic! At The Disco prošli během své čtrnáct let trvající kariéry několika stylovými proměnami. Na svém šestém albu se více než kdy jindy přibližují popovému světu. Občas do něho přinesou zřetelné rockové prvky nebo nějaký alternativní postoj.

Bebe Rexha: Expectations

Foto: Warner Music

Nová alba

Bebe Rexha je americká popová zpěvačka a album Expectations je jejím debutovým. Je na něm třináct písniček, v nichž vyniká především rockovým feelingem nasáklý hlas protagonistky.

Hope Astronaut: Balance In The Heights

Foto: Semetrika Records

Nová alba

Olomoucká skupina Hope Astronaut vydala třetí album. Nabízí na něm osm písniček ve folkrockovém duchu. Producentem kolekce byl Tomáš Neuwerth. Nahrávka nese vesměs příjemné skladby s čitelným melodickým obsahem a sdělením. Nazpívány jsou v angličtině.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám