Hlavní obsah

Freddie je zpět. V traileru filmu o Queen ožívají sedmdesátky

Novinky, Stanislav Dvořák

Freddie Mercury, exotický mladík s předkusem a provokativními gay oblečky, který se změnil v největší rockovou hvězdu své éry, přichází v traileru filmu Bohemian Rhapsody.

Trailer k filmu Bohemian RhapsodyVideo: Queen Official

 
Článek

Bohemian Rhapsody je první hraný film o skupině Queen. Čtyři vysokoškolští studenti se setkali na přelomu šedesátých a sedmdesátých let v Londýně a zformovali skupinu, která byla dost extravagantní na to, aby byla hned pochopena širokou veřejností. Když ale vydala desku A Night at the Opera a hit Bohemian Rhapsody, bylo o celosvětové slávě rozhodnuto.

Film sleduje hudbu, vztahy v kapele i bláznivý životní styl frontmana Queen, který nemohl skončit dobře. Večírkové experimenty s drogami a sexem ho nakonec zabily, ale do té doby stihnul vytvořit spoustu geniální hudby a jednu z největších rockových legend.

Foto: 20th Century Fox

Rami Malek

Freddieho Mercuryho hraje Rami Malek, kalifornský herec, který se proslavil v seriálu Mr. Robot, dále hrál ve filmech Noc v muzeu, Twilight Saga, Dočasný domov, Back Beyond nebo Need for Speed.

V minulosti měli frontmana hrát třeba Johnny Depp nebo Sacha Baron Cohen, ale nedohodli se s Queen. V případě Cohena to dokonce skončilo ošklivou hádkou s kytaristou Brianem Mayem a jedovatými vzkazy přes média.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám