Hlavní obsah

Jack Black si to znovu rozdá se Satanem. Trsátko osudu získá pokračování

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební komedie Tenacious D: The Pick of Destiny (u nás Králové rocku) o kouzelném trsátku osudu si získala v jistých kruzích kultovní status. Nakažlivé bláznovství komika Jacka Blacka bude pokračovat i ve druhém díle.

Foto: New Line Cinema

Tenacious D v komedii Králové rocku

Článek

Jack Black a Kyle Gass z kapely Tenacious D pracují na pokračování filmu a Black uvedl v americké Atlantě, že by mohlo být hotové už v říjnu.

Foto: New Line Cinema

Hrdinové komedie se střetli se Satanem.

První díl nadchl diváky, kteří mají rádi absurdní humor a hudbu. Sleduje cestu dvou rádoby umělců ke slávě. Kamarádi nemají ani floka a vydělávají si hraním za drobné na ulici. Pak zjistí, že nejslavnější rockové hvězdy používali kouzelné trsátko, které propůjčuje i tomu největšímu nýmandovi fantastický talent, a rozhodnou se, že ho ukradnou z rockového muzea. Nevědí však, že se budou muset potýkat se samotným Satanem.

Snímek plný hlášek a kytarových riffů si dělal legraci z rockových klišé a z touhy po slávě. Malé role v něm dostaly i skutečné hvězdy jako Dave Grohl, Meat Loaf nebo Ben Stiller.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám