Hlavní obsah

Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek jedou kolem světa

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek budou průvodci seriálu Tak trochu jiný cestopis, který natáčí režisér Dan Svátek. Oba moderátoři v něm budou specifickým způsobem provázet diváky různými zeměmi a představovat jim tamní zvyky a kulturu tak trochu jinak.

Foto: Holiday Films

Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek v Mexiku

Článek

„Je to skvělá příležitost dostat se na místa, kam bych se sám třeba nikdy nevydal. Tedy alespoň ne v tomto období. A také bych asi nejel úplně všude. A asi ne s Pavláskem. Ale ono nám to kupodivu skvěle funguje a hodně se nasmějeme. Tedy já se nasměju. Pavlásek se hlavně ztrácí,“ říká Ondřej Sokol, který je hlavním průvodcem celého cestopisu.

Pavlásek dodává: „Na tom cestování není nejlepší, že já poznám různé země, ale že ve všech zemích poznají mě. Myslím, že ze mě mají opravdovou radost, protože tohle ještě nezažili.“

„Je to přesně dvacet let, co jsme se s přáteli cyklisty vrátili ze třináctiměsíční expedice napříč všemi kontinenty, a už tehdy mě napadl námět na cestopisný seriál s příběhem. Klíčové bylo samozřejmě vybrat moderátorskou dvojici. Po několikatýdenním natáčení v Asii a Severní Americe jsem nadšený z toho, jak tento zdánlivě nesourodý pár funguje. I když nám trochu zatrnulo, když se Lukáš ztratil v americké poušti Death Valley. Šlo o život, ale naštěstí to po zalarmování policie a následném hledání vrtulníkem skončilo šťastně Lukášovým nalezením,“ říká Svátek.

Dvojice se zatím se štábem vydala na Maledivy, do Dubaje, do USA, Mexika a nyní je na cestě do Švýcarska. Dále má v plánu navštívit Kubu, Austrálii, Thajsko a další lokace.

Cestopis by měl být natočen do léta a k divákům by se měl dostat ještě letos.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám