Hlavní obsah

Nová alba: Kylie Minogue, Thirty Seconds To Mars či Status Praesents

Právo, Jaroslav Špulák

Na trh se dostala alba velkých osobností světové hudební scény. Kylie Minogueová má silnou pozici v popovém hájemství, Thirty Seconds To Mars si zase užívají přízně mladých rockových fanoušků.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Kylie Minogue: Golden

Foto: BMG

Nová alba

Australská zpěvačka Kylie Minogueová vydala své v pořadí čtrnácté studiové album. Hned od první skladby Dancing je patrné, že kromě popové zpěvnosti k němu patří také patrný vliv countryové hudby.

Thirty Seconds To Mars: America

Foto: Interscope

Nová alba

Tucet nových skladeb je na pátém albu americké skupiny Thirty Seconds To Mars. Formace kolem hudebníka a herce Jareda Leta nabízí opět stadiónový zvuk písní, v nichž je vkusná dávka rockového sentimentu i velikášství.

 Status Praesents: Atrum Tremorandum

Foto: Championship

Nová alba

Atrum Tremorandum je první deskou v historii pražské kapely Status Praesents, která sází převážně na texty v češtině. Její vyznění je poměrně temné, ale prakticky odráží to, co muzikanti v průběhu příprav kolekce prožívali.

 Eels: The Decontruction

Foto: PIAS

Nová alba

The Decontruction je novinkové album americké formace Eels po čtyřech letech. Pakliže se na předešlém počinu více přikláněla k indie popu, tentokrát je kolekce mnohem rockovější.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám