Hlavní obsah

Ceny Anděl v Praze s venkovním pódiem, Mydy Rabycad i Pokáčem

Novinky, Stanislav Dvořák

Ceny Anděl budou letos 20. března o něco větší show než minule. Odborná porota už finišuje s hlasováním a pořadatelé chystají také venkovní pódium před pražským Forem Karlín, kde proběhne udělování hudebních cen. Hlavní program z haly bude přenášen na ČT1.

Foto: archív kapely – Lukáš Wagneter

Mydy Rabycad při nahrávání svého alba v Berlíně.

Článek

Na venkovním pódiu si zahrají hlavně ti, kteří figurují v nominacích na ceny, takže loni vydali výraznou desku či singl. Bude to například elektro/funky skupina Mydy Rabycad, která v posledních letech prudce vyrostla v senzaci téměř evropského formátu, písničkář Pokáč, dále Kapitán Demo a nebo Wild Tides, kteří deskou Sbohem & Šáteček zaujali v kategorii Alternativa.

Dále dorazí dvojice VR/Nobody s loňskou deskou Proud a zástupci liberecké rapové scény Paulie Garand a Kenny Rough. Všichni vystoupí mezi osmou a desátou večerní, půjde tedy o kratší sety. Vstup bude zdarma a pořadatelé slibují i mobilní občerstvení z foodtrucku.

Foto: Warner Music

Písničkář Pokáč.

„Pódium postavíme v den udílení cen přímo naproti Foru Karlín, kde se bude 20. března slavnostní ceremoniál konat. Představí se na něm výrazné kapely a interpreti, pro které byl loňský rok z nějakého důvodu důležitý,“ uvedla pořadatelka Andělů Lucka Hájková.

„Andělé jsou odborné ceny, ale letos chceme spolu se všemi změnami zdůraznit i to, že bez svého publika by hudebníci zůstali doslova jen nahraní. Chceme, aby se Andělé znovu stali velkým hudebním svátkem. Program na venkovním pódiu je poděkováním všem fanouškům, které srdečně zveme, aby přišli podpořit svoje oblíbené muzikanty nebo třeba poznat něco nového,“ zvou pořadatelé.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám