Hlavní obsah

DiCaprio točí s Tarantinem, šušká se o Pittovi a Cruisovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leonardo DiCaprio přijal roli v novém snímku Quentina Tarantina o maniakovi a vůdci sekty Mansonovi. Série vražd, které naplánoval, otřásla Amerikou v roce 1969.

Foto: Bontonfilm

Leonardo DiCaprio ve filmu Vlk z Wall Street.

Článek

Tarantino a Dicaprio už spolu natočili například snímek Nespoutaný Django (2012). Natáčení ještě reálně nezačalo, zatím se počítá s premiérou v srpnu 2019.

DiCaprio má hrát stárnoucího amerického herce. O scénáři se momentálně mnoho neví, týká se vražd, ke kterým došlo v roce 1969 v Los Angeles. Charles Milles Manson byl vůdce sekty zvané Manson Family a nejznámější obětí Mansonovy „rodiny“ byla herečka Sharon Tateová, manželka režiséra Romana Polanského, kterou by měla hrát podle neoficiálních zpráv Margot Robbieová. Manson prý věřil, že vraždami zabrání příchodu apokalyptické války, kterou nazýval Helter Skelter (narážka na píseň Beatles).

Foto: Cinemart

Brad Pitt

Jakou roli v celém projektu hrají Tom Cruise a Brad Pitt, není jisté. Podle serveru Deadline kolem filmu oba krouží, ale co to přesně znamená, se snad ukáže později.

Film produkují David Heyman, režisér Quentin Tarantino či Georgia Kacandesová. Režisérův dlouhodobý spolupracovník, producent Harvey Weinstein, zmizel kvůli sexuálnímu skandálu v propadlišti dějin.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám