Hlavní obsah

Divokej Bill oslaví dvacet let v lednu roku 2019 v pražské O2 areně

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úvalská skupina Divokej Bill oslaví v příštím roce dvacet let existence. Koncert, na kterém oslavy završí, se uskuteční 24. ledna 2019 v pražské O2 areně. Vstupenky na něj jsou v prodeji od 7. prosince, prvních tisíc k stání je za speciální cenu 490 Kč.

Foto: Supraphon - Radka Budská

Kapela Divokej Bill má za sebou úspěšné české turné.

Článek

„Dlouho jsme přemýšleli o tom, jak pojmout oslavu našich dvacetin. Bylo jasné, že chceme našim věrným příznivcům poděkovat za to, že při nás stojí a naše hudba je stále baví. A tak z různých návrhů a nápadů začal pomalu krystalizovat jeden v podobě toho, co umíme a děláme i po těch letech nejraději. Tedy velkého koncertu, na němž se všichni sejdeme a společně zrekapitulujeme uplynulé dvě dekády. Aby vše proběhlo, jak má a koncert byl komfortní se vším všudy, první volba padla na pražskou O2 arenu. Je to samozřejmě trochu adrenalin, ale ten k nám patří a těšíme se na to,” vysvětluje skupina Divokej Bill.

Po letošním vydání alba Tsunami, následujícím úspěšném koncertním turné a nedávných vystoupeních na Slovensku kapela momentálně odpočívá. Od ledna ji čekají přípravy na výroční koncert a na konci února si odskočí zahrát do klubu 229 Venue v centru Londýna.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám